Nincs ötleted mi lenne a legjobb ajándék?

Szerencsére nekünk van!

 

Mi lenne ha valami egyedi ajándékot adnál?

Valami olyat, ami melegséggel tölti meg ajándékozottad otthonát. Legyen az egy kedvenc idézet, állat, híresség vagy egy teljesen egyedi személyre szabott dekoráció!

A legjobb, hogy mindenki számára tökéletes!

Ajándékozz a barátnődnek, barátodnak, anyukádnak, nagymamádnak, unokádnak, kollégádnak vagy főnöködnek! Nemtől és kortól függetlenül lephetsz meg bárkit falmatricával!

Ha pedig nem tudod pontosan melyik matrica tetszene a jelöltednek, akkor a tökéletes megoldás A Faltrend ajándékutalvány!

A Faltrend-es ajándékutalványokat egyedileg gyártjuk le névreszólóan, és beállíthatsz egyedi összeget! Nincs más dolgod, mint kapcsolatba lépni velünk, és megírni az ajándékozott nevét, a kupon összegét, és egy postázási címet. A visszigazoló e-mailben leírjuk, hogy pontosan hova utald az utalvány összegét. Miután megérkezett az utalás, kipostázzuk a megadott címre az utalványt, és a kuponkód érvénybe lép.

Hogyan működik?

Az ajándékozott kiválasztja a számára legszebb matricát, majd a “Kosár”-ra kattint, itt szerepelni fog egy rubrikában, hogy “kuponkód”, odakattintva kell beírni az utalványon található kuponkódot, majd tovább kattint a “kupon beváltására” és az ajándékutalvány összege levonódik a végösszegből.
Az utalvány érvényességi ideje egy év.

Amennyiben további kérdések merültek fel benned, ne habozz!

Keress minket bátran az alábbi elérhetőségeken:
+36 20 353 1783
faltrend.hungary@gmail.com

,ajándékutalvány, ajándék, ajándék ötlet, ünnep, idézetes faltetoválás, welcome, home, pillangó, lepke, butterfly, otthon, szöveg, szöveges falmatrica, szöveges faltetoválás, egyedi faltetoválás, egyedi fotókkal,wallsticker, bird , faldekoráció, falmatrica, faltetoválás, nyomtatás, plottervágás, dekormatrica, kirakatdekoráció, lakásdekoráció, lakberendezés, vágott betű, faltetoválások falmatricák, vágott betűk, egyedi falmatricák, egyedi tervezés, grafikai tervezés, autódekoráció, autófóliázás, vinyl nyomtatás, vinyl vágás, betűvágás, betűkivágás,autódekoráció – részleges autófóliázás, teljes autódekoráció,kirakat matrica, kirakat reklám, portáldekoráció, reklámfelirat, reklámdekoráció, üzletdekoráció reklámeszköz – roll up, megállító tábla, reklámponyva, molinó nyomtatás, ponyva nyomtatás – vinyl, matrica, öntapadó, ponyva, autófólia, festővászon, plakátnyomtatás, citylight, poszter, perforált ablakfólia, digitális nyomtatás, kirakatfelirat laminálás, kasírozás, fóliavágás, plottervágás, betűvágás, ablakdekoráció – homokfúvott fólia, matricavágás, kirakatmatrica, üzletdekoráció, lakásdekoráció, falmatrica, grafikai tervezés – színes és kreatív ötletek, nyomtatott-vágott falmatrica,gyerekszoba dekoráció, iroda dekoráció, konyha dekoráció, dekorfólia, prémium fólia, színes fólia