A méreteknél melyik szám jelöli a szélességet és melyik magasságot?

A méreteknél mindig a szélességet jelöljük meg elsőként, majd pedig a magasságot. A méretek mindig centiméterben értendőek.

Mennyire pontosak a termékeknél feltüntett méretek?

Minimális eltérés lehetséges a legyártott, és webáruházunkban megjelenő méretek között. Ennek legfőbb oka, hogy a millimétereket centiméterekké kerekítjük. Amennyiben milliméterpontos információkat szeretnél a megrendelni kívánt falmatricáról, keress minket bizalommal!

Milyen felületekre ragaszthatóak a falmatricák, faltetoválások?

Bármilyen sík felületre ráragaszthatóak matricáink, épp ezért bútorra, ablakra, ajtóra, hűtőszekrényre, és autóra is nagyszerű dekorációs elemként szolgál.
Falakat tekintve néhány kivétellel találkozhatunk, amin kevésbé megfelelő a matrica tapadása. Ide sorolható a fűrészporos tapéta, azonban ebben az esetben sem lehetetlen a felhelyezés, kellő odafigyeléssel kivitelezhető a feladat! 🙂
Továbbá mésszel, a vagy mész alapú festékkel mázolt falra nem ajánljuk.

Mi történik ha a falmatrica vagy applikáló fólia felsérti a falat?

Sajnos ha falak nincsenek kellőképp lealapozva, és csak egy vékony fedőréteg borítja a falat, előfordulhat ilyen probléma.
Alapanyagaink minőségéből kifolyólag egy megfelelően lelapozott falfestés során ilyen baleset nem fordulhat elő, épp ezért cégünk ebben az esetben nem tud felelősséget vállalni. Ennek elkerülése érdekében rendelés előtt ellenőrizni kell a fal felületét, hogy alkalmas-e a dekorálásra.